TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

          ZOETERMEER     0654777822      SINDS 1958                

                      info@riodak.nl              

Ook voor zonnepanelen het juiste adres !

.

OVER ONS

Riodak-Sonius is een familie bedrijf opgericht in 1958 door W.M.Sonius oorspronkelijk gevestigd in voorburg-leidschendam en sinds 1974 gevestigd in Zoetermeer.
De eerste jaren na de oprichting was de hoofd activiteit het reinigen van schoorsteen kanalen in de gehele regio voor particulieren en woningbouwverenigingen.
Bij de opkomst van het stads en later aardgas werden deze werkzaamheden steeds verder uitgebreid in de richting van installateurs / loodgieterswerkzaamheden uiteindelijk resulterend in de opening van een winkel in den haag gespecialiseerd in kachels en witgoed .
Vanuit deze filosofie van meegroeien met de tijdsgeest werden de werkzaamheden steeds verder uitgebreid met ook klein aannemerswerk de aanleg van badkamers en keukens,
dakrenovaties en tegenwoordig ook zonnecollectoren en zonnepanelen installatie alles gezien als een natuurlijke aanvulling op het oorspronkelijke bedrijf.
De huidige eigenaar
C.Sonius en zoon van de oprichter is sedert 1978 fulltime werkzaam binnen het bedrijf en nadat W.Sonius zich in 1996 uit het bedrijf heeft teruggetrokken alleeneigenaar / directeur.INDEX         CONTACT